Werken Bij

Dynamisch aan de slag

Er wordt wel eens gezegd: Eenmaal in de luchtvaart, altijd in de luchtvaart. En dat zou best wel eens kunnen kloppen. Want ons bedrijf opereert op een van de meest dynamische en moderne luchthavens van de wereld. En wij zijn hierin een belangrijke schakel. Zonder onderhoud aan Ground Support Equipment kunnen mensen niet op reis. En kan belangrijke luchtvracht niet vervoert worden.

Multiskilling

Onze mensen werken elke dag aan GSE dat Schiphol doet bewegen. Een grote variatie aan equipment zorgt ervoor dat je bij KES altijd op je plek zit. Of het nu grote De-Icers zijn of ingewikkelde electronica in elektrische Ground Power Units. Bij ons kun je sleutelen aan technieken die jij leuk vindt. En zijn er altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in andere technieken en vaardigheden.

Werkend leren

In ons bedrijf hebben we doorlopend plek voor mensen die ‘het vak’ nog aan het leren zijn. Onze vakkundige leermeesters begeleiden je in een prettige leeromgeving. Via onze partner Maintec staan wij in contact met veel leerinstellingen. We hebben veel leermogelijkheden in allerlei technische gebieden. Hierbij kun je denken aan automotive, hydraulica, pneumatiek, elektronica of megatronica. 

A ramp along a curved wall in the Kiasma Museu, Helsinki, Finland